ابوالفضل طرقی حقیقت
سیستم عامل ، شبکه های کامپیوتری ، مدار منطقی ، معماری کامپیوتر ، شبکه های کامپیوتری پیشرفته ، سیستم عامل پیشرفته ، بسته کامل نکته و تست ارشد کامپیوتر و آی تی (کلاس آنلاین) ، بسته کامل نکته و تست دکترای کامپیونر - نرم افزار و الگوریتم (کلاس آنلاین) ، بسته کامل نکته و تست دکترای کامپیونر - هوش مصنوعی (کلاس آنلاین) ، بسته کامل نکته و تست دکترای کامپیونر - شبکه و رایانش (کلاس آنلاین)دکتر ابوالفضل طرقی حقیقت، پژوهشگر، مدرس دانشگاه، نویسنده، مترجم و شاعر، در 23 آبان 1348 در مشهد به دنیا آمد. وی در بهمن 1371 و بهمن 1374 به ترتیب مدرک کارشناسی مهندسی برق گرایش الکترونیک و کارشناسی ارشد مهندسی برق گرایش الکترونیک دیجیتال را از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرد. دکتر حقیقت (به همراه آقایان دکتر مسعود صبایی و دکتر مهدی دهقان، اعضای هیأت علمی دانشگاه امیرکبیر) یکی از سه نفری بود که در بهمن ماه 1374 در اولین کنکور دکترای کامپیوتر در ایران که به صورت نامتمرکز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد به عنوان اولین دانشجویان دکترای کامپیوتر کشور پذیرفته شدند. او در بهمن 1381، موفق به کسب درجه دکترای تخصصی، PH. D، در رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) شد. تخصص دکترای وی، شبکه های کامپیوتری است که در این زمینه صدها مقاله علمی دارد. برخی از سوابق علمی، اجرایی و فرهنگی دکتر حقیقت: 1- عضویت در هیئت علمی سازمان انرژی اتمی ایران 2- عضویت در هیئت علمی دانشگاه آزاد قزوین 3- ریاست مرکز تحقیقات رباتیک و مکاترونیک MRL در دانشگاه آزاد قزوین که تخصصی ترین مرکز رباتیک کشور بوده و دارای مقام های اول متعدد در مسابقات رباتیک جهانی است. 4- تدریس در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه شهید بهشتی 5- تدریس در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه الزهرا 6- تألیف 2 کتاب پر تیراژ کنکور کارشناسی ارشد و دکترا با بیش از ده بار چاپ در زمینه سیستم های عامل و شبکه های کامپیوتری 7- ترجمه 2 کتاب پر تیراژ دانشگاهی در زمینه های سیستم عامل و سیستم های توزیع شده 8- چاپ و انتشار صدها مقاله علمی در ژورنال های معتبر علمی جهان (رجوع شود به Google Scholar: Abolfazl Toroghi Haghighat) 9- شرکت در صدها کنفرانس و سمپوزیوم بین المللی و ارائه مقاله در آنها (رجوع شود به Google Scholar: Abolfazl Toroghi Haghighat) 10- مدیریت گروه های مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات در مقاطع مختلف در دانشگاه آزاد قزوین 11- مدیریت گروه های مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات موسسات آموزش عالی آزاد پارسه، ماهان و پژوهش 12- 28 سال تدریس کنکور و تدریس دانشگاهی در دروس سیستم عامل، سیستم عامل پیشرفته، شبکه های کامپیوتری، شبکه های کامپیوتری پیشرفته و معماری کامپیوتر 13- مدیر مسئول و صاحب امتیاز انتشارات پارس رسانه 14- شاعر معاصر (کتاب راه محبت) 15- پژوهشگر نمونه دانشگاه آزاد قزوین در چندین سال
نمونه ویدئو های آموزشی دکتر حقیقت در پلتفرم آموزشی پرلایک
مؤلف محبوب ترین و پرتیراژترین کتاب سیستم عامل در ایران
کتاب «سیستم های عامل با رویکرد حل مسائل» که به طور تخصصی برای کنکور ارشد نوشته شده است در بسیاری از دانشگاه ها به عنوان کتاب درسی نیز معرفی می شود. این کتاب تا کنون 14 بار چاپ شده است و برخی از چاپ های آن دارای تیراژ 5000 جلدی بوده و در کل بیش از 50 هزار جلد از این کتاب به فروش رسیده است. تا کنون چهار ویراست مختلف از این کتاب منتشر شده است و آخرین آنها ویراست چهارم است. ویراست چهارم در سال 1398 چاپ شده و شامل حدود 300 تست کارشناسی ارشد (همه تست های تمامی کنکورهای ارشد سراسری مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات از سال 1373 تا سال 1398) است.
مؤلف کامل ترین و پرتیراژترین کتاب کنکور ارشد و دکترای شبکه های کامپیوتری و شبکه های کامپیوتری پیشرفته در ایران
کتاب «شبکه های کامپیوتری با رویکرد حل مسائل» که به طور تخصصی برای کنکور ارشد و کنکور دکترا نوشته شده است در بسیاری از دانشگاه ها به عنوان کتاب درسی نیز معرفی می شود. این کتاب تا کنون 9 بار چاپ شده است و برخی از چاپ های آن دارای تیراژ 3000 جلدی بوده و در کل بیش از 20 هزار جلد از این کتاب به فروش رسیده است. تا کنون دو ویراست مختلف از این کتاب منتشر شده است و آخرین آنها ویراست دوم است. ویراست دوم در سال 1401 به صورت تمام رنگی و نفیس چاپ شده و شامل همه تست های کنکورهای کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات 3 سال اخیر (1399 و 1400 و 1401) و همه تست های کنکورهای دکترای شبکه رایانش و دکترای فناوری اطلاعات دو سال اخیر (1400 و 1401) است. این کتاب همچنین ده ها تست و مسئله تألیفی در متن فصول خود دارد. پوشش 100 درصدی سؤالات ارشد و دکترای سه سال اخیر ، ویژگی خیره کننده این کتاب است که بر اساس کتاب های مرجع سال های 2021 و 2022 نوشته شده است و ترجمه هیچ یک از کتاب های مرجع موجود در بازار، این پوشش کامل را ندارد.
مترجم معروف ترین و پرتیراژترین کتاب کنکور دکترای سیستم عامل پیشرفته در ایران
کتاب «اصول و الگوهای سیستم های توزیع شده» نوشته Andrew S. Tanenbaum و Maarten Van steen که به طور تخصصی در مقاطع ارشد و دکترای کامپیوتر در بسیاری از دانشگاه ها به عنوان کتاب درسی دو درس سیستم عامل پیشرفته و سیستم های توزیع شده تدریس می شود، توسط دکتر حقیقت ترجمه شده است. این کتاب تا کنون 3 بار چاپ شده است و در کل بیش از 6 هزار جلد از این کتاب به فروش رسیده است. تا کنون دو ویراست مختلف از این کتاب منتشر شده است و آخرین آنها ویراست دوم است. ویراست دوم در سال 1393 در 3000 نسخه به چاپ رسیده است.
مترجم کاربردی ترین کتاب دانشگاهی سیستم های عامل در کشور
کتاب «طراحی و پیاده سازی سیستم های عامل» نوشته Andrew S. Tanenbaum و Albert S. Woodhull که به طور تخصصی در مقطع کارشناسی در بسیاری از دانشگاه ها به عنوان کتاب درسی سیستم عامل تدریس می شود، توسط دکتر حقیقت ترجمه شده است. این کتاب تنها کتابی است که خط به خط کد هسته یک سیستم عامل واقعی (MINIX) را طراحی و پیاده سازی کرده و شرح می دهد و یک آزمایشگاه سیستم عامل واقعی است. لینوس تروالدز، طراح و پدر سیستم عامل لینوکس، شاگرد تننباوم بوده است و نوشتن سیستم عامل را برای اولین بار در همراهی با استادش در طراحی MINIX یا Mini Unix تمرین کرده است. این کتاب تا کنون 10 بار چاپ شده است و در کل بیش از 30 هزار جلد از این کتاب به فروش رسیده است. تا کنون سه ویراست مختلف از این کتاب منتشر شده است و آخرین آنها ویراست سوم است. ویراست سوم در سال 1393 در 3000 نسخه به چاپ رسیده است.
مدیر برترین دپارتمان های کنکور کارشناسی ارشد و دکترای کامپیوتر کشور به مدت بیش از یک ربع قرن
دکتر حقیقت 28 سال است که مدیر گروه برترین اساتید کنکور ارشد و دکترای کامپیوتر ایران در مؤسسات آموزش عالی آزاد پارسه (21 سال)، پژوهش (3 سال) و ماهان (4 سال) است. وی سابقه تدریس کنکور در سایر مؤسسات آموزش عالی را نیز دارد. گروه اساتید برتر کنکور کامپیوتر کشور که قدیمی ترین و شاخص ترین اساتید این حوزه هستند شامل اساتید بزرگ زیر هستند:
1- دکتر ابوالفضل حقیقت (دروس سیستم عامل، سیستم عامل پیشرفته، شبکه های کامپیوتری، شبکه های کامپیوتری پیشرفته، مدار منطقی و معماری کامپیوتر)
2- پروفسور محمدرضا کیوانپور (دروس پایگاه داده و پایگاه داده پیشرفته)
3- پروفسور حمید حاج سیدجوادی (دروس طراحی الگوریتم و نظریه زبان ها و ماشین ها و ریاضی گسسته)
4- استاد محسن طورانی (دروس ساختمان داده ها و آمار و احتمال مهندسی)
5- استاد حمیدرضا طارمیان (درس هوش مصنوعی)
6- دکتر سید وهاب شجاع الدینی (دروس یادگیری ماشین و بازشناسی الگو)
7- استاد زهرا ولدخانی (دروس دکترای فناوری اطلاعات)
سابقه طراحی سؤالات کنکورهای ارشد و دکترا
دکتر حقیقت چندین بار طراحی سؤالات کنکور ارشد و دکترا را بر عهده داشته است. بدیهی است که هم اکنون به دلیل مشغولیت در تدریس کنکور، وی اجازه طراحی سؤال را ندارد.